Handelsbetingelser

Vilkår og leveringsbetingelser

Fragt og levering

Vi bestræber os på levering indenfor 2-7 dag. Såfremt der vil forekomme ekstraordinær lang leveringstid på enkelte produkter (forlovelses/vielsesringe op til  21 dage), vil det fremgå ved produktbeskrivelsen. Der er fri fragt i Danmark. Ordrer fra Grønland og Færøerne vil behandles og opkræves for portoen. Du er også velkommen til at afhente dine varer i vores fysiske butik – vælg blot afhentning under leveringsform i købs flowet.

 

Returret ved varekøb

Vi yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Hvis du fortryder dit køb, er du selv ansvarlig for varen indtil den er kommet retur til os. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er betalt med. Dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.

 

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået indenfor 2 år efter købet. Konkret betyder det, at du som kunde hos Romance Smykker kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved køb af vores varer gælder følgende: Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har opdaget manglen ske til Romance Smykker senest dagen efter varemodtagelsen. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. De bedes angive o på forlangende vise, hvori manglen består. Romance Smykker er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Romance Smykker’s kontrol.

 

Betaling og priser

Alle priser er dagspriser og er kun gældende på bestillingsdagen. Alle priser er inkl. moms. De Kort oplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Epays betalingsgateway i krypteret form (SSL) og det er kun dig og din bank der kender til dine data. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysninger om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, når varen afsendes fra Romance Smykker. Hvis kunden bruger PayPal som betalingsmulighed og returnerer varen, PayPal’s gebyr refunderes ikke.

 

Forbehold for ændringer

Romance Smykker forbeholder sig ret til at ændre og opdatere ovenstående handelsbetingelser. Det er derfor vigtigt at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Dog henviser vi altid til betingelserne i den danske købelov.

Hvordan behandles dine personoplysninger?

For at du kan indgå aftale med os på Romance Smykker, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Romance Smykker beskytter din integritet, og vi handler i overensstemmelse med persondataloven. Vi behandler alle de personoplysninger du oplyser til os fortroligt. Oplysninger afgivet til Romance Smykker videregives eller sælges på ingen måde videre til.

 

For yderlig spørgsmål kontakt:

Romance Smykker ApS
yllandsgade 41 st.tv.
7000 Fredericia
Tel: +45 75 75 75 91

Cvr/Vat: 36 90 80 76
www.romancesmykker.dk/smykker
    Din Kurv
      Beregn forsendelse