Handelsbetingelser
 
Fragt og levering
Vi bestræber os på levering indenfor 2-7 dage. Såfremt der vil forekomme ekstraordinær lang leveringstid på enkelte produkter ( forlovelses/vielsesringe op til  21 dage), vil det fremgå ved produktbeskrivelsen. Først på det tidspunkt hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hæderlige forhold til køber. Der er fri fragt i Danmark. Ordrer fra Grønland og Færøerne vil behandles og opkræves for portoen. Når bestillingen afsendes fra Romance Smykker fremsendes en mail med pakkenummer. Pakken kan senere samme dag følges via Track & Trace. Du er også velkommen til at afhente dine varer i vores fysiske butik – vælg blot afhentning under leveringsform i købsflowet.
 
Returret ved varekøb
JULEN 2019 Forlænget returret:
Alle varer købt i perioden 01.11. til 23. dec. 2019 kan byttes eller returneres frem til 23. jan. 2020.
Vi yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Inden for dette tidsrum skal du informere os om, at du har fortrudt købet . Efter vi er blevet informeret, har du yderligere op til 14 dage til at returnere produktet til os. Hvis du fortryder dit køb, er du selv ansvarlig for varen indtil den er kommet retur til os. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er betalt med. Dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.
 
Reklamationer
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået indenfor 2 år efter købet. Konkret betyder det, at du som kunde hos Romance Smykker kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved køb af vores varer gælder følgende: Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har opdaget manglen ske til Romance Smykker senest dagen efter varemodtagelsen. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. De bedes angive o på forlangende vise, hvori manglen består. Romance Smykker er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Romance Smykker’s kontrol, f.eks. krig, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, arbejdskonflikter af enhver art herunder strejke og lockout eller lignende.
 
Betaling og priser
Vores priser er lave, fordi vi køber store mængder af gangen. Når vi køber et stort parti hos vores udenlandske leverandører, køber vi smykkerne direkte hos producenterne, og springer derfor grossistleddet over.
Alle priser er dagspriser og er kun gældende på bestillingsdagen. Alle priser er inkl. moms. De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Epays betalingsgateway i krypteret form (SSL) og det er kun dig og din bank der kender til dine data. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysninger om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, når varen afsendes fra Romance Smykker. Hvis kunden bruger PayPal som betalingsmulighed og returnerer varen, PayPal’s gebyr refunderes ikke.
Forbehold for ændringer
Romance Smykker forbeholder sig ret til at ændre og opdatere ovenstående handelsbetingelser. Det er derfor vigtigt at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Dog henviser vi altid til betingelserne i den danske købelov.
 
Hvordan behandles dine personoplysninger?
For at du kan indgå aftale med os på Romance Smykker, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Gloria-sko beskytter din integritet, og vi handler i overensstemmelse med persondataloven. Vi behandler alle de personoplysninger du oplyser til os fortroligt.Oplysninger afgivet til Gloria-sko videregives eller sælges på ingen måde videre til
For yderlig spørgsmål kontakt:

Romance Smykker ApS
Jyllandsgade 41 st.tv.
7000 Fredericia
Tel: +45 75 75 75 91

Cvr/Vat: 36 90 80 76
www.romancesmykker.dk
All search results