Lund Copenhagen

Viser 1–60 af 72 resultater

Lund Copenhagen er designerne bag de klassiske, kendte og kostbare Marguerit smykker.
Marguerit smykkerne fås som vedhæng, ringe, halskæder, armbånd, øreringe og broche.
Marguerit-kollektionen fra Lund Copenhagen forener klassisk design med et moderne friskt pust. De stilfulde margueritter tilfører en feminin og romantisk følelse til de tidløse smykker.

Designet af marguerit-kollektionen henter naturligvis inspiration fra den den søde og uskyldige danske sommerblomst. Den yndige blomst får dog i Lund Copenhagen et twist, når smykkerne på smukkeste vis får et mere moderne udtryk, eksempelvis i sort rhodineret sølv. Smykkeblomsterne designes dog også i det unikke, traditionelle design, der forbliver lige tidløst. I alle variationer viser smykkerne det eksklusive, danske design, som Lund Copenhagen er kendt for.

Smykkerne fra marguerit-kollektionen er en særdeles velegnede som gave. Kollektionen dækker over et bredt udvalg af kvalitetssmykker til kvinder i form af både brocher, halskæder, øreringe, ringe, manchetknapper og armbånd. Til konfirmation er det søde og romantiske armbånd i forgyldt sølv med margueritter i hvid emalje et oplagt valg. Til den runde fødselsdag er en broche med den flotte blomst i enten en klassisk hvid, eller en mere utraditionel sort, emalje et smukt valg. Til kvinden i dit liv, eller hende der bare vil forkæle sig selv, er halskædevedhænget og ørestikkerne med det unikke blomsterdesign i 14 karat guld, smagfuldt prydet med brillanter, det eksklusive valg. Uanset anledningen findes der et marguerit-smykke, der vil være den perfekte gave.

Smykkerne fra marguerit-kollektionen er udelukkende fremstillet af de bedste materialer, hvilket sikrer smykkernes kendte kvalitet. Smykkerne findes således i sølv, læder, forgyldt sølv og 14 karat guld. Margueritterne prydes af sort rhodineret sølv, sort emalje, hvid emalje eller brillanter. Marguerit-smykkerne skiller sig ud med deres luksuriøse kvalitet såvel som smukke design.

    Din Kurv
      Beregn forsendelse