Lund Copenhagen-done

Viser 1–60 af 65 resultater

Lund Copenhagen er designerne bag de klassiske, kendte og kostbare Marguerit smykker.
Marguerit smykkerne fås som vedhæng, ringe, halskæder, armbånd, øreringe og broche.
Marguerit-kollektionen fra Lund Copenhagen forener klassisk design med et moderne friskt pust. De stilfulde margueritter tilfører en feminin og romantisk følelse til de tidløse smykker.

Designet af marguerit-kollektionen henter naturligvis inspiration fra den den søde og uskyldige danske sommerblomst. Den yndige blomst får dog i Lund Copenhagen et twist, når smykkerne på smukkeste vis får et mere moderne udtryk, eksempelvis i sort rhodineret sølv. Smykkeblomsterne designes dog også i det unikke, traditionelle design, der forbliver lige tidløst. I alle variationer viser smykkerne det eksklusive, danske design, som Lund Copenhagen er kendt for.

Smykkerne fra marguerit-kollektionen er en særdeles velegnede som gave. Kollektionen dækker over et bredt udvalg af kvalitetssmykker til kvinder i form af både brocher, halskæder, øreringe, ringe, manchetknapper og armbånd. Til konfirmation er det søde og romantiske armbånd i forgyldt sølv med margueritter i hvid emalje et oplagt valg. Til den runde fødselsdag er en broche med den flotte blomst i enten en klassisk hvid, eller en mere utraditionel sort, emalje et smukt valg. Til kvinden i dit liv, eller hende der bare vil forkæle sig selv, er halskædevedhænget og ørestikkerne med det unikke blomsterdesign i 14 karat guld, smagfuldt prydet med brillanter, det eksklusive valg. Uanset anledningen findes der et marguerit-smykke, der vil være den perfekte gave.

Smykkerne fra marguerit-kollektionen er udelukkende fremstillet af de bedste materialer, hvilket sikrer smykkernes kendte kvalitet. Smykkerne findes således i sølv, læder, forgyldt sølv og 14 karat guld. Margueritterne prydes af sort rhodineret sølv, sort emalje, hvid emalje eller brillanter. Marguerit-smykkerne skiller sig ud med deres luksuriøse kvalitet såvel som smukke design.

    Din Kurv
      Beregn forsendelse